Gadgets kunne være den perfekte niche til affiliate blogs

Der findes mange muligheder indenfor affiliate marketing, hvor blogging er en af de nemmere langsigtet måder som alle kan starte op med. Det er dog også den hårde metode, så hvis du ikke er klar til at tage tomgang, stilstand og trivialitet som skridt mod succes frem for fiasko, så er første skridt at vælge en niche til din nye blog.

Gadgets kunne være den perfekte niche til affiliate blogs. Med gadgets får du nemlig mulighed for at skrive om stort set alt, da gadgets ikke kun er moderne tekniske ting men også køkkenudstyr, ting til haven, festival udstyr, sjove tosset ting, skøre ting, teknik og meget andet.

At du kan vælge mellem at bygge en side om gadgets eller bruge dem i et tema som f.eks. affiliate i gave nichen, giver dig uanet muligheder for at udvide bloggen. Du kunne starte ud med bruge gadgets til forskellige gaveideer, hvor du kan fylde ud med udstyr som du finder på Gaveideer.dk eller lignede forhandlere.

Du skal selvfølgelig først lure lidt på konkurrencen for der findes mange blogs og marketers i Danmark, hvor tålmodigheden kan blive sat på prøve hvis du kun finder store affiliate sider i top 10 som f.eks. Låne nichen hvor der vel dybest set kun findes affiliate sider med store budgetter.

 

Hvorfor du skal vælge gadget nichen?

Gadgets er som sagt mange ting, hvor du selvfølgelig kan vælge at starte ud med en specifik nicheside hvor du beskriver alt om droner, action kameraer eller andet. Det vil være den smarte måde, og en niche om action kameraer hvor teknikken bliver ved med at udvikle sig, vil næsten være utømmelig. Problemet med at gøre dette er, at med mindre du faktisk finder det super interessant, så bliver det hurtigt meget kedeligt.

Det er også kedeligt at skrive om gadgets som helhed, men her kan du dog nemt og hurtigt finde materiale at skrive om da gadgets forhandlere spytter nye produkter ud hele tiden, eller som i gave nichen her er det nemt at finde på en ny artikel med vin gadgets gaveideer til manden, køkken gadgets til kvinden osv. osv.

En god niche hvor konkurrencen selvfølgelig er hård, nu de førende forhandlere også gerne vil have trafikken, men dog har så mange vinkler at du forholdsvis “nemt” kan skabe en god og stor blog der giver en god ekstra indtjening hjemmefra med affiliate blog.

 

Hvordan du skal starte ud?

Først skal du selvfølgelig søge lidt på gadgets og læg mærke til hvilket sider styrer første side. Her ligger Gadgets.dk, Coolstuff, Gaveideer, Mandesager og lignede sider, som alle har god autoritet men dog muligt at snige sig ind imellem. Her tænkes ikke på adwords men udelukkende fri trafik fra Google. Facebook reklamer burde også være muligt, hvis du bygger siden rigtigt op men det er en helt anden sag.

Konkurrencen er ikke umulig, for du burde kunne bygge en side op med forskellige kategorier som sjove gadgets, rejse gadgets, fest gadgets, jule gadgets, bil gadgets osv. Her skal du så smide indhold i, hvor det kan være om hver produkt du finder ved forhandlere som du linker til for kommission. Derudover skriver du bare artikler i hver kategori:

  • Nye gadgets (til biler/jul/fest ..)
  • Bil: Gadgets til bilferien, Gadgets der burde være i bilen, de fede gadgets til manden der elsker sin bil …
  • Sjove: Spion gadgets, tosset gadgets, skøre gadgets ideer
  • Fest: Øl bong, druk gadgets, festival gadgets
  • og mange andre som du mere eller mindre kan opdigte

Hvis du ikke ved hvordan du finder på indhold til artikler, så er det alt om at finde og opdigte søgeord. Der findes mange som snakker om at at søgeord at guldet, hvilket er helt korrekt. Men hvis du er ligesom mig, så er hele den proces med at bruge en hel dag på at finde et søgeord ud fra tørre tal – alt for kedelig. Jeg gjorde det engang indtil det endelig gik op for mig, at ligegyldigt om du bygger sider på dansk eller engelsk, så gælder det egentlig bare om at tjekke de første 20 sider i google indenfor en specifik niche. Med tiden får du erfaring og lærer at spotte hvad man bare skal holde sig fra, med mindre man har et stort budget, og i stedet satse på at mange bække små giver den store å.

Smid en kommentar