De nødvendige gratis plugins til din blog

Når du skal lave en ny blog, så skal du selvfølgelig finde domæne, niche, theme og meget andet, men derudover så er der også selve grund opsætningen i wordpress af din blog, og til denne skal du have nogle plugins installeret for at optimerer hjemmesiden bedst muligt.

Disse nødvendige gratis plugins til din blog, som er vist her, er nogle som jeg personlig bruger og der er med til at optimerer siden så den bliver hurtigere. Der er også plugins som bruges til seo opsætning og andet som du gør klogt i at have.

Du finder alle disse gratis plugins ved at indtaste dem direkte under “plugins”,”tilføj nyt” og indtaste navnet i “søg plugins”.

  • 404 to 301 – Laver en automatisk redirect af sider som ikke findes på din side, og sender den besøgende den valgte side som du har tastet ind, og her vælger man som regel forsiden. Du finder dette plugin her
  • Akismet – Til at sorterer alt de mange spam kommentarer som man får, hvilket er autogeneret af af software til at lave auto kommentarer for seo årsager.
  • Updraftplus – Ikke livsnødvendigt plugin men ganske rart til at tage backups med, for det er både enkelt, simpelt og så kan du lagre backuppen i skyen. Der findes mange forskellige men dette tager ca. 10 sekunder at finde ud af, så det bruger jeg, også selvom der med garanti findes mange andre der er bedre.
  • Use Google Libraries – Fantastisk plugin til at optimerer load hastigheden på bloggen. Der findes mange tekniske årsager som du kan læse om på wordpress.org
  • W3 Total Cache – Det mest kendte cache program som også bruges til hastigheds optimering af din side, og livsnødvendigt. Der findes en del opsætninger som kan optimerer det, hvilket du kan læse om her på siden.
  • WordPress SEO – Nok det mest kendte og måske bedste plugin fra Yoast til at optimerer dine seo opsætning. Hvordan du sætter det op til at virke bedst muligt kan du Google, men du kan også læse hvordan jeg sætter op lige her.
  • WP Clean Up – Et ældre plugin som ikke er opdateret i 9 måneder, men funktionen for dette plugin er at rydde op i din database så hastigheden bliver optimeret. Årsagen til at jeg bruger dette plugin, skyldes at jeg prøvede to andre rense plugins på en blog som jeg var ved at bygge op, men de smadrede hele databasen så jeg skulle til at starte forfra med over 40 artikler – Så nu holder jeg mig til et plugin som både renser og virker.
  • WP Smush.it – Igen en af de plugins som der findes et hav af, men dette er ganske godt til at optimerer de uploadet billeder på bloggen, som er med at optimerer hastigheden på siden – Hastighed er en af de vigtigere ting ved din blog i forhold til søgeoptimering, og selvfølgelig også bruger oplevelse.

Smid en kommentar