Hav styr på økonomien når du arbejder med affiliate

 

Hvis du vil tjene ekstra penge ved affiliate og såmænd alle andre ting også, så skal du selvfølgelig have styr på økonomien først, og så planlægge ud fra dette.

Hav styr på økonomien når du arbejder med affiliate, for hvordan du end vender og drejer det, så skal du ”bare” tjene 4-5000 kr. om måneden for at skulle oprette et cvr-nr.

En virksomhed/selskab har den fordel, at hvad end virksomhedsform du vælger, så kan du trække udgifter fra i forhold til beskatning, og udgifter på månedlig basis vil forekomme, hvis du vil tjene penge.

Punkt 1 er økonomien

Hvis du planlægger at at tjene ekstra penge, eller måske fuldtid, ved affiliate marketing, så kan du lige så godt få styr på det lidt kedelige først. Analyser din økonomi og mål med forretningen, hvor selskabsform som IVS, APS eller A/S kunne være det økonomiske smarte træk, frem for et personligt drevet virksomhed hvor du økonomisk hæfter personligt og indtægten også anses som personlig indkomst.

APS eller A/S ”koster” penge at oprette, hvor du måske skal låne penge til oprettelsen. Her kan det være smart at få styr på de bedste muligheder hvad end du vælger Nordea, Jyske Bank eller Basisbank lån.

At blogge er mere personligt end en mere neutral affiliate side, men begge kræver investeringer, hvis du vil tjene penge. En hjemmeside eller blog kræver et professionel layout, seo, billeder, tekst, plugins med mere hvor indtjening kræver regnskab.

Punkt 2 Gå i gang og test

En ny affiliate side som der skal give en konstant indtjening på sigt, vil højest sandsynlig ikke tjene noget de første 3-6 måneder. Det er verdens nemmest eller hurtige måde at tjene penge på, men det er dog en beviselig måde der kan give dig en konstant indtjening mange år frem – Det kræver bare tålmodighed og at du lærer af fejl.

Det er nemlig kun ved at teste, at du lærer hvad der virker og kan gentages, for affiliate er ligesom så mange andre måder – lær formen der virker og gentag den om og om igen.

En affiliate side kræver at du kan navigerer i et cms system, hvor WordPress er det mest udbredte. Derudover krævet det, at du har en gennemsnitlig vide om hvad SEO der er vigtigt. Den frie trafik fra Google er trods alt gratis, og den bedste fokuseret trafik der ønsker det du giver dem.

Punkt 3 fokus

Online marketing er en million forskellige ting, men dog prøver alle at sælge dig hver eneste ting. Derfor gælder det om at holde fokus, så du ikke hopper fra et gylden løfte til den næste gyldne løfte – Rigtig mange metoder der lover dig guld og grønne skove, har sjældent hverken dadler, jomfruer eller guld for enden af regnbuen.

Hold fokus og kun investerer penge i noget, der faktisk kan give dig indtjening nu og her eller på sigt.

Punkt 4 Test

Ligegyldigt om du har gjort rodet med afilliate marketing i 1 dag eller 8 år, så skal du altid teste. Jo mere rutineret du bliver, jo hurtigere får du langt en gameplay for hvordan du bygger en side op, laver seo og skaber trafik. Dog er indtjening det centrale punkt, og denne kan altid optimeres, og dette ligesom SEO, skrive tekster og meget andet, er noget du aldrig kan stoppe med at læse op på og forbedre.

Smid en kommentar