Hvorfor og hvordan skaber man indtjening via affiliate blogs?

Hvis du har læst om affiliate og blogging, så kan det være at du undrer dig over konceptet med, hvordan du rent faktisk tjener penge på at have en affiliate blog, der måske er lidt mere forretningsmæssigt udseende end de personlige blogs du f.eks. finder ved mange piger med livstil og mode.

Hvorfor og hvordan skaber man indtjening via blogs?

Hvorfor skaber man affiliate blogs?

Grunden til at marketers skaber blogs er selvfølgelig for at tjene penge. Der er dog forskel, for der findes dem som går i gang og forventer hurtige penge, og så er der dem, som arbejder på det lange seje træk med at skabe en online værdi.

Selvom grunden er den samme for de to forskellige, så er det dog den sidste der tjener mest. Affiliate blogs der virker på den lange bane, får en værdi i form af deres indtjening. Det findes der mange mennesker som investerer i. Hvis bloggen er blevet særdeles populær vil indtjening nok også være derefter, og derved kan man have skabt en ganske betragtelig mulighed for et stort salg. Det kræver selvfølgelig jurisk bistand som f.eks. Tvc her eller andre.

Det smarte træk hvis købsprisen ikke er sindssyg høj er, at når du har skabt en blog med værdi over den lange bane, så vil denne bliver ved med at give dig en indtægt som er vedvarende, eller indtil Google bestemmer hvordan deres søgemaskine skal fodre os forbrugere.

Hvordan skaber du så indtjening?

Som sagt, du kan bygge en blog op og vente på at den kan sælges, eller du kan gøre som de fleste, bygge den for en konstant indtjening via reklamer eller affiliate links.

Kort fortalt, så kræver det at tjene affiliate kommission at du får overblik over hvad der er vigtigt, og især hvad der slet ikke er vigtigt. Branchen er nemlig en brandfælde af gyldne løfter om hurtig succes, hvilket aldrig sker for nogen. Hvis nogen lover at du kan tjene en månedsløn ved 20 minutters arbejde et måned, så lyver de sindssygt. Hvis de rent faktisk taler sandt – så send lige deres adresse.

Det koster penge at tjene penge, og ligesom du bliver nødt til at ignorerer alt det sædvanlige ævl om hurtig succes, så skal du også vælge at bruge penge på at bygge din blog. Det lille hus på prærien kostede også penge i træ at bygge, og din blog kræver forskellige ting som koster penge. Her er udseende vigtigt, da ligegyldigt hvad du skriver på din blog, så bedømmer folk først og fremmest på udseende, og deres skal layoutet have et professionelt skær.

Sidste det ting du skal bruge for at skabe indtjening (udover de 500 forskellige tekniske finurligheder som seo, wp, themes, plugins m.m) er at du går i gang. Gå i gang med at skrive artikler på daglig basis og få dem online, for learning by doing er og så blive ved – Hårdt arbejde vil altid betale sig i længden.

Smid en kommentar