Måder hvor du kan tjene penge online og rejse samtidig

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Hvis du har hørt om, at det faktisk kan lade sig gøre at rejse og tjene penge ved online forretninger, så er det ganske rigtigt. Der findes faktisk en hel del måder hvor du kan tjene penge online og rejse samtidig.

Det er fedt at rejse og opleve nye destinationer som du finder inspiration til alle steder og ved bureauer som Rickshawtravel med videre, men det skal selvfølgelig også finansieres.

Du skal have et økonomisk råderum før du kan begynde rejsen. Du kan tjene løbende penge mens du rejser, hvor det stort set kun kræver en computer og internet adgang fra tid til anden.

Der findes flere forskellige måder til at tjene penge online, som du samtidig kan administrerer og udføre mens du er på farten. De mest almindelige måder, er, hvad du finder mere om her.

Deleøkonomien

Hvis du har bolig og bil mens du rejser, kan du måske alt afhængig af beliggenhed, udleje disse mens du rejser rundt i verden. Det vil samtidig hjælpe til dække de løbende udgifter og afdrag på boligen.

Her er AirBnB det oplagte stede at udleje, og nok også her du har størst chance for succes. Husk kun at udleje til verificeret brugere så der ikke foregår porno og andre lidt obskure ting.

Skriv tekster

Hvis du kan skrive, så er der mulighed for at tjene penge på at skrive tekster til folk. Her er dine færdigheder og referencer afgørende for, hvor meget du kan tjene per tekst/artikel eller andet.

Hvis du er journalistisk uddannet eller under uddannelse, vil du kunne tage en fornuftig pris pr. ord. Hvis du ikke har nogen ”bevis” på kundskaber, betyder det, at du starter i bunden af prisskalaen.

Ligegyldigt om du får 15 øre pr. ord eller 2 kr. pr. ord, så er det dog en måde at tjene penge online, hvor stort set alle mennesker har muligheder; med mindre du er ordblind eller lignede.

Webhandel online er et kæmpe marked hvor online marketing kræver ufattelige mange tekster til mange forskellige formål.

Her findes der mulighed for at skrive mere eller mindre ligegyldige artikler til forskellige linkbuilding processer.

Der er brug for sælgende tekster til affiliate marketing, webshops, firmasider og promovering af disse. Produkttekster til de rigtig mange webshops er også en mulighed.

Konsulent

Hvis du har erfaring og viden med SEO, programmering, design eller andet, kan du tilbyde folk din assistance på konsulent basis.

Det kommer selvfølgelig ikke på en dag, men når du begynder at lave noget for folk, vil du opnå erfaring – det kræver selvfølgelig at du giver folk de nydelse og service de ønsker/forventer.

Hvis du er god til design, kan du tjene penge på at designe bannere, logo, grafik, hjemmesider med mere.

Gav det dig svaret?
Sending
User Review
0 (0 votes)

Smid en kommentar