Velkommen til web100.dk

Morten Olesen ejer af web100.dkJeg hedder Morten Olesen og denne side er min online promovering.

Jeg er familiefar fra Ry, Midtjylland og min tid går med lønmodtager jobbet, familien, huset, haven, bilen og alt det andet der kræver ens opmærksomhed hver dag.

Det koster mange penge, for vores land er jo ikke just blevet et billigere land at leve i, så derfor besluttede jeg mig for at der skulle en ekstra indtægt til for at skabe luft og frihed.

Luft og frihed kan man skabe ved at tjene penge online, og her rettede jeg sigtekornet hen imod for at finde løsningen til at skabe den ekstra indkomst.

Der findes rigtig mange måder, som man kan tjene penge på, og tro mig når jeg siger – Der findes RIGTIG mange måder!

De rigtig mange muligheder for at tjene penge online, afføder så også bare rigtig mange gyldne løfter og håb, der som regel er varm luft, for jeg har brugt rigtig mange penge på den hurtig vej til guldet, uden at finde noget guld udover at smide pengene væk stort set, men det har da givet erfaring(man skal jo have ja hatten på).

Hvad der dog virker, er at lave blogs der hjælper folk med løsningen til deres problem, og så tjene sit cut på det via sin affiliate marketing blog, sælge sine egne produkter eller sin kunnen.

De rigtige store penge er i at sælge sine egne ting i form af produkter eller kunnen. Jeg har lavet søgeoptimering for f.eks. webshops, hvilket dog kræver kundekontakt, som kan være godt men også ret ofte ret irriterende i min optik. Folk der har for mange penge og starter en webshop uden nogen plan, forventer at alting falder ned fra himlen uden at skulle gøre arbejdet, og lave f.eks. søgeoptimering for sådanne folk er bare for tidskrævende.

Derimod har jeg fundet løsningen ved affiliate marketing, der ikke kræver nogen kundekontakt af nogen som helst art, man skal bare dirigerer trafikken videre fra den potentielle kunde til siden der sælger et produkt, og det passer rigtig godt til mit liv og den begrænset tid jeg har til rådighed.

For at gøre det rigtigt, oprettede jeg et cvr-nummer og firmanavnet blev Lansky.dk, da dette var mit første domæne og som jeg har ejet lige siden uden aldrig at bruge det til noget – Sandheden er at jeg ikke anede hvad helv… jeg skulle bruge som firmanavn.

 

Blogs under Lansky.dk

I firmanavnet har jeg en del domæner og blogs registeret, hvor det skal siges, at mine første forsøg på affiliate sider, der var engelske, ikke var specielt vellykket.

Af aktive blogs som jeg kan nævne højt, for har selvfølgelig flere hvor de fleste ikke giver penge(under opbygning eller på tegnebrættet), er disse:

Shopsites.dk – Gaveside til enhver lejlighed

Webhotelanbefaling.dk – De billigste webhoteller

Disse sider er eller bliver kørende, og som skal generer en hel del større månedlig indtægt, der kan supplerer vores almindelig indtægt i husstanden, hvilket forhåbentlig kan hjælpe til at afbetale på gælden 🙂

 

Indtjening bevis

Som bevis på at jeg faktisk har tjent penge, for man skal jo bevise tingene, så kan jeg vise min click indtægts oversigt fra Partner-ads affiliate netværket for maj måned her:

Affiliate indtjening Partner-ads for maj 2015

Det er måske ikke imponerende, men dog et godt basis at bygge videre på, for jeg får også indtjening fra andre steder, nu der findes rigtig mange affiliate steder som kan skrive sig op til.

På Guidance4men.com(ejer ikke mere) som egentlig var en testside, og som sådan er den ikke optimeret specielt til indtjening ej heller indhold, her bruger jeg kun Clickbank, der er digitale produkter, og for maj måned ser det sådan ud:

indtjening for maj måned på Clickbank

Med tanke på at siden slet ikke er optimeret, så er 300$ faktisk helt okay(300 er fra et helt måned), da mange bække små jo løber op, siden skal dog helt sikkert optimeres, men todo listen er rigtig lang, så det kommer engang. Maj måned ser ganske godt ud, nu man tager i betragtning af at det er en ekstra indtægt udover det faste arbejde.

 

Det kan lade sig gøre, men kræver dog et par ting

man kommer til at tilbringe rigtig meget tid foran computeren for at tjene på blogsDet jeg vil vise er, at det godt kan lade sig gøre at tjene penge, og vil vove at påstå, at med den rigtige plan og hårdt arbejde uden at kigge på alle de mange faldgrupper i denne branche, så kan man i løbet af 6 måneder sagtens kopierer indtægten.

Det værste er dog, at det kræver rigtig mange timer foran computeren med at skrive og lære, for der er rigtig mange ting at lære.

F.eks. kræver det i mit tilfælde, at sidde en lørdag morgen direkte fra sengen sammen med datteren, men man kan jo udnytte det, og lære barnet lidt tricks om nettet, Google, blogs og alt andet, så hun kan være den billige skrive arbejdskraft, og forhåbentlig bedre til at stave end jeg er, men som 2 årig er hun dog lovlig undskyldt, så det kommer måske med tiden.

Hårdt arbejde, en lille investering, analytisk tilgang og forenkle tingene ved at følge en plan, det er nøglen til hvordan du kan tjene penge, eller det er planen der virker for mig, så hvorfor skulle det ikke også virke for dig.

Det hårde arbejde og motivation er hvad du selv skal komme op med, så skal jeg hjælpe dig med værktøjet der holder dig på rette kurs, nemlig en gennemprøvet plan der virker for mig, som du kan få ved at indtaste din email lige nedenfor og så kan du komme i gang stort set øjeblikkelig.

BEGYND AT TJENE EKSTRA PENGE NU

Indtast din e-mail adresse lige her, og få DIN gratis gameplan nyhedsbrev til hvordan du kan tjene penge på blogs - Alt hvad du behøver fra start til slut til at tjene penge til realiserer de ting du går og drømmer om

Åbn din mailboks og godkendt den fremsendte mail

Der gik desværre noget galt - mail adresse allerede brugt?

Gem