Profilbeklædning – Måske den lille nicheblog med begræsninger

Profilbeklædning er måske en begrænset niche, men det er dog samtidig en relativ nem niche i forhold til konkurrerende affiliate niche sider.

Webshops og forretninger indenfor profiltøj eller firmatøj dominerer Google denne niche, hvilket er en meget god indikation af at der måske nok ikke er mange penge at hente i denne niche, eller at de forskellige shops har brugt mange timer og penge på seo.

Der kunne dog være penge at hente i forhold til en private affiliate aftale eller med Adsense, hvis du sætter en side op der dækker de forskellige beklædningsdele som profilbeklædning skjorter m.m. du blandt andet kan se her. Det er heldigvis ikke det eneste emne i denne niche, hvilket er årsagen til, at jeg nævner denne specielle og mindre niche som affiliate mulighed.

Hvorfor Profiltøj / beklædning som affiliate side?

Det store fordel for at vælge profiltøj og beklædning som en lille niche side er, at konkurrencen er forholdsvis nem. Ulempen er affiliate partnere du kan linke til, hvilket stort set ikke eksisterer. Det er selvfølgelig et problem og den største ulempe, for bedste alternativ er Adsense og her skal du trods alt skrabe en del trafik sammen for at tjene godt.

Du er dog heldigvis bedre stillet end som sådan med nichen, for beklædning dækker ikke kun over arbejds og erhvervsbeklædning til inden- og udendørs arbejde. Du har nemlig et utømmelig lager af artikel muligheder indenfor sportstøj også. Sportstøj er nemlig en naturlig del af nichen og ved at starte siden med arbejdstøjet i alle afskygninger der måske ikke giver det store økonomiske afkast, så har du skabt grundstenen for en god niche side med autoritet.

Den overordnet opbygning?

Det tager lidt tid at sætte en blog op med beklædningstøj, så det giver gode svar på forskellige spørgsmål. Du skal selvfølgelig også have bygget et par links og sociale sider som Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram m.m. men disse bygger du som linksider og ikke ud fra at få trafik, så er relativt hurtigt opstået.

Når du har bygget disse ting, og i dagens Google verden tager det par måneder før din side finder sin rette plads i søgemaskine hierakiet, så har du en side med god værdi indenfor nichen – Med rette opsætning, link og selvfølgelig korrekt onsite seo optimering. Denne værdi i Googles øjne kan du nu bruge til sportstøjet, og selvom det kan forekomme som at være et langsigtet projekt, så er første del af bloggen relativ hurtig at bygge i forhold til så mange andre.

Nu kan du så fylde den op med andre emner der er relateret til erhvervsbeklædningen, og her kan det stort set være alt. Du skal selvfølgelig ændre det overordnet tema forskellige steder, men hurtigt klaret.

Sportstøj og modetøj som affiliate side er en af denne nemmeste nicher at skabe indtjening. Det kan kræve meget arbejde med opsætning af links og billeder i den anonyme marketers stil i forhold til de mange blogs af piger og kvinder der skriver 140 ord om deres vilde liv 3-4 gange. Det er dog nemt, og kan give hurtig månedlig afkast som kan opbygges i uendelighed.

Er denne profilbeklædning niche et godt valg?

Hvis du ikke ved hvorfor hvordan du skaber indtjening med affiliate blog, så er denne niche selvfølgelig ikke det bedste.

Nichen er til en langsigtet side, hvor du starter ud med en forholdsvis lille der ikke er meget indtjening i. Med mindre du kan lave en direkte aftale med en webshop, så er der kun Adsense reklamer og eventuel linksalg.

Hvis du kan dominerer profilbeklædning relativt nemt, billigt og hurtigt så har du dog skabt en online værdi. Du vil nemlig suge trafikken på den ene eller anden måde, og selvom det måske ikke er overvældende trafik, så booster det din side.

Smid en kommentar