Hav styr på økonomien når du arbejder med affiliate

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Hvis du vil tjene ekstra penge ved affiliate og såmænd alle andre ting også, skal du selvfølgelig have styr på økonomien først og planlægge ud fra denne.

Hav styr på økonomien når du arbejder med affiliate. Hvordan du end vender og drejer det, så skal du ”bare” tjene 4-5000 kr. om måneden for at skulle oprette et cvr-nr.

En virksomhed/selskab har den fordel, at hvad end virksomhedsform du vælger, så kan du trække udgifter fra i forhold til beskatning. Og udgifter på månedlig basis vil forekomme, hvis du vil tjene penge.

Punkt 1 er økonomien

Hvis du planlægger at at tjene ekstra penge, eller måske fuldtid ved affiliate marketing, så kan du lige så godt få styr på det lidt kedelige først. Analyser din økonomi og mål med forretningen, hvor selskabsformer som IVS, APS eller A/S kan være det økonomiske smarte træk frem for en personligt drevet virksomhed. Ved den personlige hæfter du personligt økonomisk og indtægten anses som personlig indkomst.

APS eller A/S ”koster” penge at oprette, hvor du måske skal låne penge til oprettelsen. Her kan det være smart at få styr på de bedste muligheder hvad end du vælger Nordea, Jyske Bank eller Basisbank lån.

At blogge er mere personligt end en mere neutral affiliate side. Begge typer kræver dog investeringer, hvis du vil tjene penge. En hjemmeside eller blog kræver et professionel layout, seo, billeder, tekst, plugins mm.m. hvor indtjening kræver regnskab.

Punkt 2 Gå i gang og test

En ny affiliate side som der skal give en konstant indtjening på sigt, vil højest sandsynlig ikke tjene noget de første 3 – 6 måneder. Det er ikke verdens nemmeste eller hurtige måde at tjene penge på. Det er dog en beviselig måde, der kan give dig en konstant indtjening mange år frem; Det kræver bare tålmodighed og at du lærer af dine fejl henad vejen i læringsprocessen.

Det er nemlig kun ved at teste, at du lærer hvad der virker og kan gentages. Affiliate marketing er ligesom så mange andre ting; Lær og find formlen der virker, og gentag denne om og om igen.

En affiliate side kræver, at du kan navigerer i et CMS system, hvor WordPress er det mest udbredte. Derudover krævet det, at du har en gennemsnitlig vide om hvad SEO der er vigtig. Den frie trafik fra Google er trods alt gratis, og den bedste fokuseret trafik der ønsker dét, som du giver dem.

Punkt 3 fokus

Online marketing er en million forskellige ting, men dog prøver alle at sælge dig noget. Derfor gælder det om at holde fokus, så du ikke hopper fra et gylden løfte til den næste gyldne løfte. Rigtig mange metoder der lover dig guld og grønne skove, har sjældent hverken dadler, jomfruer eller guld for enden af regnbuen.

Hold fokus og investerer kun penge i noget, der faktisk kan give dig indtjening nu og her eller på sigt; Om noget, så husk denne frase og du kan spare penge på mange håbløse køb der lyder godt, men er varm luft.

Punkt 4 Test

Ligegyldigt om du har “leget” med afilliate marketing i en dag eller otte år, så skal du altid teste. Jo mere rutineret du bliver, jo hurtigere får du lagt en gameplay for hvordan du bygger en side op, laver seo og skaber trafik.

Indtjening er det centrale punkt og indtjening kan altid optimeres. Og dette helt lige som SEO, skrive tekster og meget andet, er det noget du aldrig kan stoppe med at læse op på og forbedre.

Gav det dig svaret?
Sending
User Review
0 (0 votes)

Smid en kommentar