Tjen penge på blog ved at lade det spireHvis du gerne vil tjene penge på en blog online, så skal du først have at vide ….

Det er fast arbejde og det kan være ufatteligt kedeligt arbejde!

Det at prøve at lave penge på en blog er både trivielt, omstændigt, langvarigt, uoverskueligt og risiko betonet, for du kan ende med at have brugt mange timer på absolut ingenting.

Hvis du får kolde fødder allerede nu, så burde du virkelig overveje om tiden ikke skulle gå med at vinde et marathon eller andet, og det er ikke for at skræmme, men personligt har jeg brugt så mange timer på alle de ting som man ikke skal gøre, så føler at jeg kan kan udtale mig om at sige det uden omsvøb, for det kan være rigtig mange kedelige timer.

Når det så er sagt, så er jeg her endnu, og det er du forhåbentligt også, for mit mål med denne blog er at serverer de bedste tips, så du undgår alle de faldgrupper som jeg faldt i, og at du får succes og begynder at tjene ekstra penge online, helt ligesom jeg er begyndt på.

Nu spørger du nok dig selv, om jeg ikke er fuld af l… og hvis du ikke gør, så burde du starte på at gøre det!

 

Der findes ingen freebies online

tjene penge online byder på lovning om guld og grønne skoveIngenting er gratis på nettet, og hvis du begiver dig ind på dette spor med at tjene penge online via blog, søgeoptimering og alt derimellem, så vil du få serveret så mange gyldne løfter om hurtige penge, at du tror det er løgn.

De gyldne løfter er overalt, og ligegyldig hvor man stort set vender sig hen, så vil der være en “ekspert” der lover hurtige penge, hvis altså du lige køber det sidste nye plugin, theme, billeder, bog eller andet….

De løfter giver jeg så ikke, men det jeg gør er at vise hvordan jeg gør tingene, og selvfølgelig har jeg også affiliate links overalt, for det er netop hvad jeg prøver at beskrive på denne blog, men der er også andre gevinster ved at hjælpe andre online udover at prakke dem ting på. Det kan være frugtbart samarbejde i form af at udveksle alt muligt indenfor denne verden, hvilket du også vil finde ud af, hvis du bestemmer dig for at tage skridtet.

Hvis du stadig læser dette, så er du interesseret selvom du er blevet advaret, hvilket jo er en god ting – Husk det senere hen, når du sidder en aften og bander alt og alle langt væk.

 

Basis skridt der kræves for at starte en blog

at tjene ekstra penge online kræver at du starter med en gameplanDet første skridt man skal tage for at tjene penge, er selvfølgelig at følge en gameplan, for hvis du ikke kender slut resultatet, så sidder du bare og famler i blinde, og det har jeg prøvet – Bad idea.

Hav en præcis plan fra start til slut og ikke mindst det vigtigste…

Følg planen fra start til slut!

Du kan få mine skridt for skridt plan, der viser dig hvordan du finder en niche, hvordan du nemmest finder søgeord, hvordan du opsætter bloggen, hvordan du skriver artiklerne, hvordan man laver links og ikke mindst hvordan du kan tjene lidt ekstra penge på den – Få den gratis gameplan lige her og følg denne plan.

BEGYND AT TJENE EKSTRA PENGE NU

Indtast din e-mail adresse lige her, og få DIN gratis gameplan nyhedsbrev til hvordan du kan tjene penge på blogs - Alt hvad du behøver fra start til slut til at tjene penge til realiserer de ting du går og drømmer om

Åbn din mailboks og godkendt den fremsendte mail

Der gik desværre noget galt - mail adresse allerede brugt?

Find ud af hvilket niche bloggen skal være

Find først ud af hvad du skal tjene penge påEn blog skal jo handle om et eller andet, og du har måske en passion for gule netstrømper og har hørt, at man kun skal lave en blog om det som man går op i, så gule netstrømper er lige dit felt.

Det er helt korrekt at det er nemmere at skrive om noget, som man har en passion for, men når du har skrevet 20 – 30 artikler om din passion, så er de fleste alligevel tømt for viden om deres passion.

Derimod skal du lave en blog om noget, som du kan finde ud af at søge viden om, og det vigtigste ved at finde et emne til en blog…

Når man skal finde en niche til en blog der skal tjene penge, så skal der være et købende marked for produkter i nichen!

Gule netstrømper er nok et ret begrænset marked både for købere og om materiale, så det ville nok være noget nemmere at skrive om GHD glattejern eller et bredere emne som f.eks. højtalere.

Derfor skal du finde, ikke bare et emne, men nærmere 5 emner som du kan lide at lave en blog omkring, og tro mig når jeg siger…

Emnet er ligegyldigt når først man har skrevet 50 artikler til bloggen og lige så mange til link artikler!

Du kan her læse om hvordan du finder en niche, og udvælge dem som også har et køber marked.

 

Find ud af indtjeningsmulighederne på pågældende niche

Når du har fundet en niche som du godt kunne tænke dig at lave en blog om, så skal du også vide, om der er penge at hente i denne.

Det nemmeste er at skrive nichen ind i Google søgefeltet, og lad os sige at GHD glattejern er brugt som niche. Her får du dette frem:

en google søgning på søgeordet GHD glattejern

Som du kan se, så er der Google reklamer, det betyder at der er annoncører, som også vil betale for dette søgeord og det er altid et godt tegn. Det betyder at der er basis for i det mindste at kunne tjene på adsense reklamer, men affiliate giver dog bedre som regel.

Når man laver en søgning på Google, så læg altid mærke de til første sider, som dukker frem under de gule reklamer. I dette tilfælde er det GHDs egen shop, Billigvoks.dk og Nicehair.dk. Så søger man på butikken og skriver “affiliate” bagved, hvilket meget gerne skulle give et hint om de har et affiliate program eller ej.

I de to nævnte tilfælde ved jeg dog, at de har et affiliate program ved Partner-ads.dk, og især Nicehair har et kæmpe udvalg af alverdens produkter som folk også er interesseret i.

Dette gør du ved alle dine nicher, så du har en ide om, at der rent faktisk også er steder, hvor man kan tjene penge på affiliate eller adsense.

 

Dernæst skal der findes søgeord indenfor nichen

lav en grundig søgeords analyse inden du starterGrunden til at du skal finde flere nicher er, at du også skal kunne finde søgeord indenfor nichen der kan rankes i søgemaskinerne, men også har søgeord, som rent faktisk er søgeord, der kan sælge.

Der findes søgeord for alt, men rigtige mange søgeord er ikke specielt gode rent salgsmæssigt.

Hvis folk søger på ord som “kærlighedsbrev” og du har en blog om kærlighed hvor du sender affiliate trafik til en kærlighedsguru, bog eller andet, så får du intet salg på sådan et søgeord.

Hvis ordet “søg” “find” eller andet er foran så er resultatet det samme, og det er vel kun “køb kærlighedsbrev” søgeord, som rent faktisk ville sende dig køber trafik. Det betyder, at du skal være i stand til at leverer et affiliate program, der sælger kærlighedsbreve eller gå i gang med at sælge dem selv, for er der ingen annoncører, så er der ingen adsense indtjening.

Måden hvorpå man kan finde søgeord er via “Google keyword planner”, der kræver at du har en adwords konto, hvilket du kan ansøge om at oprette her.

Det med at finde søgeord er en vidtstrakt videnskab, hvor folk sidder i dagevis for at finde guldet, og det er ganske rigtigt, når folk siger at de rette søgeord betyder alt for om du tjener penge eller ej, men i Danmark og på danske søgeord er det dog ikke så svært heller. Personligt er jeg den dovne type hvad dette angår, og sikkert derfor at min indtjening kun er ekstra indtægt på det med at blogge.

Hvis du er i stand til at skelne, hvad der er umuligt at gå efter og også holde dig fra disse ord, lave en god onsite seo og er klar på at arbejde for føden med at skrive artikler og bygge links, så kan du med garanti tjene penge.

Hvordan du finder dine søgeord på den nemme måde, og må igen indrømme at jeg gør tingene på den simple måde, nu jeg har fuldtids arbejde og ikke har tid til det andet, så skal du læse min artikel lige her.

 

Find domæne og hosting

find domæne og hosting når du tjene på en blogDer findes gratis steder hvor man kan få hosting, og det er på de såkaldte web 2.0 steder såsom blogger blog, wordpress og andre.

Hvis du er seriøs med at vil lave en blog der skal tjene penge, så skal disse gratis sider ikke bruges, da du vil have en side som du kontroller selv fuldstændigt, og det kræver en investering i de nødvendige værktøjer til blogs.

Når du har fundet emnet osv. så skal man selvfølgelig bruge webadressen, hvilket er et domæne og også hosting.

Et domæne kan være mange ting, men det vigtigste er, at det er et domæne du kan huske, og ikke nødvendigvis et domæne som har samme navn som nichen.

Personligt bruger jeg Unoeuro.dk som hosting på denne side, hvor jeg også har andre blogs tilknyttet.

Det betyder at jeg sparer penge ved at have blogs tilknyttet på samme hosting konto i stedet for et sted for hver(har dog egen konto for mine bedste sider).

Hvis du får rigtig mange besøgende, så skal du overveje om siden ikke skal have sin egen dedikeret konto, men indtil da, så er Unoeuro fint. Du kan tjekke min affiliate side webhotelanbefaling.dk for en oversigt over domæner.

 

Sådan installer du din wordpress side og plugin

Når du har fundet nichen, indtjeningsmulighed og søgeord, så er det på tide at installer wordpress og sætte siden op.

Denne artikel er ved at blive frygtelig lang, så emnerne omkring wordpress og opsætning er opdelt, så du finder dem i disse artikler

  • Installer wordpress på unoeuro
  • Find et theme og installer det
  • opsæt nødvendige gratis plugins
  • Sæt onsite seo rigtigt op

Indlæg på bloggen

tjene penge på blogs kræver masser af skriveriDer skal selvfølgelig også være indhold på siden, hvor indholdet er hvad der skal tjene penge for dig.

Grundreglen for en blog der skal tjene penge, er at give brugeren det han eller hun søger efter.

Hvis brugeren har søgt efter “tips til hundehalsbånd og bedste sted at finde dem” så skal han/hun også finde dette i dit indhold.

Hav altid som udgangspunkt i dine indlæg at du giver brugeren, hvad denne søger. Så er der også stor chance for at brugeren vil klikke videre til det du “sælger”, for dine artikler er lokkemidlet til at sende brugeren videre til dine indtjeningsmulighed.

Hvordan du finder indhold, skriver den sælgende artikel og søgeoptimerer den rigtigt, kan du læse om lige her.

Dette er i de overordnet træk hvordan du tjener penge på en blog, og som du kan se, så kræver det selvfølgelig en hel del arbejde, men mange mennesker tjener penge online på dette, og fællesnævneren er, at alle har fulgt deres plan til ende.

Du kan få en gameplan fra start til slut der beskriver hvordan du sætter en blog op skridt for skridt helt gratis – få din plan til en blog gratis lige her.

BEGYND AT TJENE EKSTRA PENGE NU

Indtast din e-mail adresse lige her, og få DIN gratis gameplan nyhedsbrev til hvordan du kan tjene penge på blogs - Alt hvad du behøver fra start til slut til at tjene penge til realiserer de ting du går og drømmer om

Åbn din mailboks og godkendt den fremsendte mail

Der gik desværre noget galt - mail adresse allerede brugt?

Gem