brug og køb de rette værktøjer til blogs og indtjeningNår man skal lave blogs, som også skal give en fast ekstra indtjening, så kan man lave stort set alting gratis, men hvis du vil gøre tingene ordentligt(og rigtigt) så kræver det investeringer i diverse ting som domæner, hosting, themes, plugins og andet.

Her på siden om nødvendige værktøjer til blogs og indtjening, så viser jeg de værktøjer, som jeg selv bruger til hele processen til at lave en blog og til den foresatte vedligeholdelse.

Nogle af disse blog værktøjer koster penge, mens andre er gratis. Som udgangspunkt til en ny blog skal du nok ikke bruge dem allesammen, så brug denne side som reference værktøj, som du kan vende tilbage til og finde værktøjet der gør tingene nemmere, bedre eller billigere.

At tjene penge på blog gøres ved hjælp af kun det nødvendige, så start med domæne, webhosting, et theme og den nødvendige viden, og så bygger du videre ud fra det over tid.

 

Køb domæne og webhosting

Unoeuro – Er mit foretrukne sted at købe domæne og hosting, da prisen nok er noget af det billigste, og så har jeg måtte ty til deres support et par gange, og er blevet blevet overrasket hver gang, over hvor hurtige, flinke og kompetente de er. Du kan sagtens bruge den billigste pakke i hosting til at have flere domæner på, og kan skifte til næste pakke hvis du får udbygget med flere blogs.

Du kan bruge rabatkode: 3GRATIS til de første 3 mnd gratis.

 

Themes

Mythemeshop – Af themes har jeg prøvet en del forskellige efterhånden, og må indrømme at der findes rigtige mange fede og gode, men som ny, eller garvet for den sags skyld, til det med at lave en blog for indtjening, så er Mythemeshop både billigt og fedt. Du betaler et lavt engangsbeløb og så løbende 9$ om mnd. hvilket faktisk slet ikke er slemt, for der kommer nye themes hele tiden, og også opdateringer hvilket gør prisen absolut det værd.

Du kan bruge de gratis themes, som f.eks. det indlagte i wordpress men vil anbefale at gøre en investering i det flottere look og som regel bedre optimeret theme.

Cms system

WordPress er absolut det bedste, nemmeste og hurtigste system til at skabe blogs for dig. Hvad end problem du kan have, eller ting du har brug for, så vil det findes til wordpress eller også finder du det aldrig – Der findes andre systemer, men der er en grund til at WordPress er så udbredt.

 

Email liste- Aweber

Aweber – Hvis du vil opsamle email adresser og sende mails til disse folk, så bruger jeg personlig Aweber, som godt nok ikke er det billigste på nogen som helst måde, men det er nemt at gå til, og hvis man får sat tingene rigtig op til at skabe en indtjening, så er den månedlig betaling det værd.

 

Email opsamling

Thrive leads – Bruges til at opsamle selv email adresser og har rigtig mange fede features udover det bare ser godt ud, som f.eks. splittesting.

 

De gratis billeder

Pixabay er siden hvor jeg finder mine billeder. Har prøvet en del forskellige rundt omkring, men det er sand jungle at finde billeder som man også må bruge på sin side med hensyn til ophavsrettigheder. Dette problem finder du ikke på Pixabay, og jeg bruger efterhånden kun denne side for gratis billeder.

 

Gratis billedbehandlingsprogram online

Pixlr.com – Absolut et super værktøj(og lidt til), hvis du ikke vil bruge penge på Paintshop. Du kan rigtig mange fede ting med dette online værktøj, som faktisk er tre i en, og personligt bruger jeg faktisk dette fremfor Paintshop, for det er så meget nemmere, hvis man ikke gider bruge tid på at lære Paintshop heller.

 

Affiliate netværk

Partner-ads – Mit foretrukne affiliate netværk i Danmark. Det er måske ikke er det mest visuelle flotte, men rent brugermæssigt er det absolut det mest intuitive og nemme sted at komme i gang, samtidig med det har et bredt sortiment af annoncører i mange nicher –  Læs mere i min affiliate marketing guide.

 

Forum om online marketing

Marketers – Ikke en nødvendighed, men bruger selv dette lukket betalingsforum, hvor man kan få nyttig viden og samtidig opsamle de nye tiltag, ideer og muligheder for kontakter, som kan være særdeles nyttige til at tjene penge online via blogs.

 

PO-edit til at oversætte themes

POedit – Hvis du vælger at bruge gratis themes, eller køber et theme der ikke er oversat, så er POedit det gratis og nemme værktøj for dig.

BEGYND AT TJENE EKSTRA PENGE NU

Indtast din e-mail adresse lige her, og få DIN gratis gameplan nyhedsbrev til hvordan du kan tjene penge på blogs - Alt hvad du behøver fra start til slut til at tjene penge til realiserer de ting du går og drømmer om

Åbn din mailboks og godkendt den fremsendte mail

Der gik desværre noget galt - mail adresse allerede brugt?

 

Gem